Ο ασθενής ή η ασθένεια (about blogme.gr)

26 Οκτωβρίου, 2006

Η συμπαράστασή μας προς τον κ. Τσιπρόπουλο, έναν Κ που βρίσκεται αντιμέτωπος με την δίκη της δικής μας υπερπραγματικότητας, είναι βέβαιη. Ωστόσο, μετά από τόσα λόγια και υποθέσεις ακόμα δεν κατάλαβα αν μιλάμε για τον ασθενή ή την ασθένεια, τον κλέφτη ή τα κλοπιμαία, τον τρομοκράτη ή την τρομοκρατία. Αυτό που με φόβισε περισσότερο είναι οι θριαμβολογικού χαρακτήρα διατυπώσεις περί διάκρισης στην ανοησία και την φαυλότητα των ελληνικών διωκτικών αρχών -πρώτοι στο κάπνισμα, πρώτοι στα δυστυχήματα, τρίτοι στην τυφλή διαδικτυακή καταστολή μετά την Κίνα και τη Σιγκαπούρη-.Το τεκμήριο ενοχής που εμπεδώνεται στην post 9 /11 εποχή παίρνει το βάπτισμα του πυρός (με αρκετά διαφορετικό τρόπο από την υπόθεση Φωτίου) και στον ελληνικό διαδικτυακό χώρο της έκφρασης των απόψεων. Οι συγκυρίες έφεραν τον κ. Τσιπρόπουλο με το υλικό στα χέρια του και αυτό τον καθιστά ένοχο κατά τις θαυμάσιες σοφιστικές συναγωγές των θιασωτών της νέας κατάστασης. Οι θιασώτες, τα φρικτά υποκείμενα αυτής της υπόθεσης είναι ο μηνυτής -ανίκανος για αναζήτηση διευκρινήσεων μεταξύ πολιτών και άμεσα αναφερόμενος στην εξουσία- και οι αρχές που ασκούν την τυπολατρική γυμναστική της εύρεσης ενός οποιουδήποτε αποδιοπομπαίου τράγου που θα αποκαταστήσει έναν υποτιθέμενο (;) κύκλο αδικίας. Τα ερωτήματα που μένουν αναπάντητα επιτείνουν ένα κλίμα καχυποψίας και καταλύουν τη δυνατότητα συνδιαμαρτυρίας εκ μέρους των λοιπών ιστολόγων:

Γιατί διασύρεται η ταυτότητα ενός προφανώς αθώου ανθρώπου, και ταυτόχρονα δεν γνωρίζουμε την ταυτότητα του μηνυτή αλλά και του ιστολόγου έναντι του οποίου θα έπρεπε να κάνει την αγωγή ο πρώτος; Ακόμα και μετά την ενδεχόμενη αποκατάσταση του δικαίου ο κ. Τσιπρόπουλος και μόνο αυτός θα έχει λουστεί όλη την μικροπρέπεια των υπευθύνων.

Μήπως η επιλογή ενός αποδιοπομπαίου τράγου αποπροσανατολίζει από τον πυρήνα της καταπάτησης της ελευθερίας της έκφρασης; Είναι ο ανθρωπιστικός μηχανισμός που εν θερμώ μας κάνει να συντρέξουμε και να θεραπεύσουμε τον ασθενή αγνοώντας πως οφείλουμε να κοιτάμε στα ίσα την ασθένεια που τον έριξε κάτω.

menezes_narro.jpg

το πρόσωπο του τρομοκράτη ή το πρόσωπο της τρομοκρατίας; Του έμοιαζε και του ρίξαμε στο ψαχνό. Η αλήθεια είναι πως δεν του έμοιαζε και τόσο αλλά ήταν μια καλή ευκαιρία

Η παρούσα κατάσταση τελικά δρα ενάντια στον ανώνυμο για την ώρα ιστολόγο, και ευρύτερα ενάντια στην δυνατότητα όλων μας να μιλήσουμε ελεύθερα για τις απόψεις και τις ιδέες μας. Με την δικαίωση του κ. Τσιπρόπουλου θα απομείνουμε με έναν μηνυτή και έναν ιστολόγο που πιθανότατα θα συγκεντρώσει την οργή που θα έχει καλλιεργήσει η άδικη αγωγή. Ο ιστολόγος θα καταστεί ο νέος αποδιοπομπαίος τράγος και αυτή τη φορά αυτοί που θα κινήσουν ερήμην τους τον μηχανισμό του εξιλαστήριου θύματος θα είμαστε εμείς οι ίδιοι, θύματα της ελλιπούς πληροφόρησης. Τελικά θα είναι σαν να αναζητούμε την αυτολογοκρισία μας ως βάλσαμο, την ώρα που η δικαιοσύνη θα επανεκτιμά τις περιστάσεις και τα κέρδη της. Η υπόθεση δεν θα πρέπει να περιοριστεί σε μια δικαίωση των φύσει ουδέτερων ευρετηρίων σε βάρος των φύσει μη ουδέτερων ιστολογίων, ώστε τελικά να ουδετεροποιηθούν όλα γλυκά και ανώδυνα.

Μήπως είναι η ώρα ο εν λόγω ιστολόγος να παρουσιαστεί και να συμπαρασταθεί ανοιχτά και ουσιαστικά στον κ. Τσιπρόπουλο; Τότε η ηθικά επιρρεπής θέση του θα έχει εν μέρει δικαιωθεί. Είναι ο μόνος τρόπος να διασωθεί από το δικό του σύρσιμο στην μολυσματική βία του εξιλασμού.

Ίσως είναι δική μας ευθύνη να υπογράψουμε με τις διαδικτυακές μας ταυτότητες ένα κείμενο διαμαρτυρίας για την δίωξη. Έτσι θα δικαιώσουμε και την δύναμη του μέσου που χρησιμοποιούμε που δύναται να γίνει έρμαιο κάθε επιφανούς δημοσίου προσώπου.

Ωστόσο, μένει να παρακολουθήσουμε την υπόθεση και κυρίως να διαβάσουμε το κείμενο που προκάλεσε αυτή την αναταραχή ώστε να διαμορφώσουμε μια δίκαιη άποψη.

trojan-horse.jpg

Δικάζεται ο Δούρειος Ίππος

Τι θα γίνει όμως με αυτά που κρύβει στη κοιλιά του;

26 Σχόλια “Ο ασθενής ή η ασθένεια (about blogme.gr)”

  1. Gilletina Says:

    Με τι δικαίωμα κατασχέθηκε το ηλεκτρονικό σπίτι-επιχειρηση (σκληρός) για μία εξύβριση…???(ακόμα και άν την έκανε ο ίδιος, που δεν)
    Το ίδιο γίνεται στις εφημερίδες???
    Πρεπει να γίνει χαμός
    πρέπει μετά το πέρας τις υπόθεσης να μηνυθεί το ελληνικό κράτος, η ελληνική αστυνομία, και να ζητηθούν πολλά λεφτά.
    Προτείνω επενδυτικό σχήμα με ποσοστά για την εν λόγω μήνυση.
    Ο blogme να βάλει ένα ultra μεγάλο δικηγόρο και μείς τα λεφτά.
    Μόλις γίνει το συμβόλαιο καταθέτω 500 ευρώ.


  2. […] JimHellas – Isis Unveiled – ?𥫯?󯶟岠- e-saloni – Mirandolina – ñ磼񧲠- Penguin Witch – Gypsy – Bird on a Wire – Arxedia Media – magicasland – Country Boy & Girl plus friends – Х?޲ – ?⡴ﭠ- S.Frang – Shraosa Rakasha – VRYPAN – Padrazzo – Ӵ񜴯򠖯?? ?ޭᩯ򠭠éﵴ柭 – Site Seein’ – m13 – Bizwriter – ӵ꯶ܭ?̰᳴ュ頭 Nylon – Գݫ飪Რ- ȡ롳󯬰層嬝- RareSteak – […]


  3. […] JimHellas –  Αμπελοφιλοσοφίες – e-saloni – Mirandolina – Γρηγόρης – Penguin Witch – Gypsy – Bird on a Wire – Arxedia Media – magicasland – Country Boy & Girl plus friends – Πετεφρής – Άβατον – S.Frang – Shraosa Rakasha – VRYPAN – Padrazzo – Στράτος Φουντούλης – Αθήναιος – Γιουτζίν – Site Seein’ – m13 – Bizwriter – Συκοφάντης Μπαστούνι – Nylon – Τσέλιγκας – Θαλασσομπερδεμένη – RareSteak – Posted by isisveiled Filed in General […]

  4. adamo Says:

    @raresteak:
    ο μηνυτής -ανίκανος για αναζήτηση διευκρινήσεων μεταξύ πολιτών και άμεσα αναφερόμενος στην εξουσίας

    Και καλά ο μηνυτής είναι ανίκανος να καταλάβει τι μπορεί να είναι ένα RSS feed. Ο δικηγόρος του δε μπορούσε να συμβουλευτεί τεχνικά κάποιον πριν προχωρήσει στη διαδικασία; Πραγματικά αναρωτιέμαι ποιος είναι χειρότερος, ο μηνυτής ή ο δικηγόρος του.

    Εκτός κι αν ο μηνυτής για λόγους που δεν ξέρουμε δεν μπορεί να μηνύσει τον παραγωγό της πληροφορίας και επιλέγει να μηνύσει τον αυτοματοποιημένο αναμεταδότη.

  5. j95 Says:

    Εκτός κι αν ο μηνυτής για λόγους που δεν ξέρουμε δεν μπορεί να μηνύσει τον παραγωγό της πληροφορίας και επιλέγει να μηνύσει τον αυτοματοποιημένο αναμεταδότη.

    Το whois του αναμεταδότη βγάζει Ελλάδα ενώ το whois σχεδόν οποιουδήποτε blog βγάζει εξωτερικό. Συνεπώς ο αναμεταδότης είναι πολύ πιο προσιτός στόχος.

  6. funEL Says:

    Περί μηνύσεων ο λόγος.
    Το θέμα είχε ξεκινήσει αρκετούς μήνες πριν με απειλές και εκφοβισμούς ακόμα και προγραφές – επικηρύξεις.
    Κατά τη γνώμη μας το ποιός είναι ο μηνυτής του blogme.gr είναι … «τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια …». Ήδη έχουμε αποστείλει μέιλ στον κ. Αντώνη Τσιπρόπουλο για να μας πληροφορήσει ποιό είναι αυτό το επίμαχο blog και ποιός είναι ο θιγόμενος μηνυτής διότι επισήμως εμείς δεν ξέρουμε τίποτα (κανένα πρόσωπο «θιγόμενο» δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας ποτέ καθ οποιονδήποτε τρόπο, εκτός εάν λαμβάνουμε υπ όψη ανώνυμες απειλές επικηρύξεις κλπ κλπ).
    Σε περίπτωση που είναι ο τηλεβιβλιοπώλης κ. Δημοσθένης Λιακόπουλος (κάτι που μας αφορά άμεσα) τότε … … … σχολιάστε εσείς

    Παραθέτουμε ελάχιστο κομμάτι των πιο πρόσφατων απειλών επικηρύξεις κλπ στο δικό μας μπλογκ

    true: EKEINOΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΘΑ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΑΜΝΗΣΤΕΙΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ FUNEL. H ΙΝΤΕΡΠΟΛ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΜΙΧΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ. 10000 EURO.
    27 Sep 06, 16:10
    TRUE: ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο FUNEL ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΑΜΕΣΑ 10000 EURO, ΣΤΟ 2310521010. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
    27 Sep 06, 16:09
    TRUE: Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ GOOGLE NA ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ FUNEL ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ
    27 Sep 06, 16:08
    WARLORD: FUNEL ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ
    27 Sep 06, 16:01
    GAMER: FUNEL ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΙΑΚΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΧΩΡΑ
    27 Sep 06, 20:06
    TRUE: ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ? ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ?

    Και φυσικά είμαστε δίπλα στο κ. Αντώνη Τσιπρόπουλο σε κάθε περίπτωση. Η απειλή και η χειραγώγηση της ελευθερίας της έκφρασης είναι συλλογική και συλλογικά πρέπει να αντιδράσουμε. Η μέθοδος είναι γνωστή διαίρει και βασίλευε. Ας μη περάσει η γνωστή παγίδα του αποδιοπομπαίου τράγου
    (https://raresteak.wordpress.com/2006/10/26/blogme/)
    Ο φασισμός είναι στη πόρτα μας. Θα κλείσουμε ακόμα μια φορά τα μάτια μας?
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ.

    ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ (που είναι ήδη εδώ?)

  7. cyrusgeo Says:

    «Μήπως είναι η ώρα ο εν λόγω ιστολόγος να παρουσιαστεί και να συμπαρασταθεί ανοιχτά και ουσιαστικά στον κ. Τσιπρόπουλο;»

    Όχι. Ο μηνυτής (αν είναι αυτός που νομίζω) σίγουρα θα γνωρίζει ότι δεν μπορεί να κερδίσει τη δίκη. Σκοπός του είναι να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του εν λόγω ιστολόγου, ώστε να τον περιλάβουν μετά οι «φουσκωτοί» του (μάλλον Χρυσαυγίτες).

    Και μη νομίσετε ότι αυτά δεν συμβαίνουν στην Ελλάδα, ε;

  8. raresteak Says:

    @ cyrusgeo

    Δεδομένων των εικασιών περί του μηνυτή, ίσως έχεις δίκιο. Ίσως θα ήταν θεμιτό. Σε αυτή την περίπτωση βέβαια αποδεικνύεται και η ποιότητα της δημοκρατίας μας που προμοτάρει την βία.

  9. ellinida Says:

    Είμαι υπέρ της άποψης ότι όλα πρέπει να βγουν στο φως . Και το όνομα του μπλόγκερ και του μηνυτή .
    Είμαι υπέρ του να κράξουμε όλοι μαζί τον μηνυτή . Για να το ξανασκεφτεί .
    Και βέβαια κάποιος να εξηγήσει στους ανόητους το τι ακριβώς κάνει το blogme .

  10. funEL Says:

    * φυσικά, κατά τη γνώμη μας, λίγο νοιάζει τον κ. Λιακόπουλο (εάν και εφ όσον είναι ο μηνυτής) η έκβαση της υπόθεσης στα δικαστήρια. Τον νοιάζει να βρει ΠΟΙΟΣ τον σατιρίζει… μετά έχει αυτούς άλλους τρόπους να τον εκπολιτίσει αλά Πούτιν, εκτός δικαστηρίων δυνατά και ελληνικά… πάντα κατά τη γνώμη μας φυσικά.


  11. […] Και φυσικά είμαστε δίπλα στο κ. Αντώνη Τσιπρόπουλο σε κάθε περίπτωση. Η απειλή και η χειραγώγηση της ελευθερίας της έκφρασης είναι συλλογική και συλλογικά πρέπει να αντιδράσουμε. Η μέθοδος είναι γνωστή διαίρει και βασίλευε. Ας μη περάσει η γνωστή παγίδα του αποδιοπομπαίου τράγου (https://raresteak.wordpress.com/2006/10/26/blogme/) Ο φασισμός είναι στη πόρτα μας. Θα κλείσουμε ακόμα μια φορά τα μάτια μας? ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ. […]

  12. Άβατον Says:

    ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ:
    ΕΦΟΣΟΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ (ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ), ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ BLOGGERS ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΑΝ ΒΓΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΑΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΜΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΙΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΝΤΕΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ.

  13. raresteak Says:

    Έχω την εντύπωση πως θα ήταν φρόνιμο στη παρούσα φάση να αναμένουμε τις πληροφορίες για την ταυτότητα μηνυτή και ιστολόγου πριν κάνουμε υποθέσεις.

    Επίσης επαυξάνω για μια μορφή κοινής διαμαρτυρίας και συμπαράστασης, η οποία θα ήταν καλό να προβληθεί από όποιους έχουν τις άκρες και σε ιστολόγια και άλλους διαύλους του εσωτερικού και του εξωτερικού (όπως προτείνει και ο/η Άβατον)


  14. […] Δηλώνω προκαταβολικά ότι σαφώς συμπαρατάσσομαι με τον διαχειριστή του blogme.gr και συμφωνώ μέχρι κεραίας με τις απόψεις που διάβασα για το θέμα στους агит проп, Πετεφρή, padrazo και, κυρίως, raresteak. […]

  15. funEL Says:

    * φυσικά, κατά τη γνώμη μας, λίγο νοιάζει τον κ. Λιακόπουλο (εάν και εφ όσον είναι ο μηνυτής) η έκβαση της υπόθεσης στα δικαστήρια. Τον νοιάζει να βρει ΠΟΙΟΣ τον σατιρίζει… μετά έχει αυτούς άλλους τρόπους να τον εκπολιτίσει αλά Πούτιν, εκτός δικαστηρίων δυνατά και ελληνικά… πάντα κατά τη γνώμη μας φυσικά.

    ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΚΑΤΩΤΕΡΩ

    Δημοσιέυθηκε από BLOGME
    στο Οκτώβριος 26, 2006, 1:31 pm
    Όσον αφορά τα δεκάδες μηνύματα ,αλλά και τα εδώ posts που ζητούν να γνωστοποιήσω το όνομα του μηνυτή ,άλλα και του επίμαχου blog,έστω ιδιωτικά μέσω ηλ.ταχυδρομείου αυτή την στιγμή είναι αδύνατο.
    Στην τελευταία περίπτωση μάλιστα θα μπορούσα να κατηγορηθώ και για υπόθαλψη εγκληματία (όσο εγκληματίας μπορεί να είναι ένας blogger).
    Στις δεκάδες αναφορές και εικασίες που υπάρχουν στα άλλα blogs για την περίπτωση,γραφτκαν πολλά ονόματα και ιστολόγια.
    Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι κάποιοι έχουν το «κληρονομικό χάρισμα» και έπεσαν μέσα.στις προβλέψεις
    Για τους παραπάνω λόγους δηλώνω δημόσια οτι αδυνατώ να απαντήσω σε email από όπου και αν προέρχοντε που ζητάνε στοιχεία
    Η γνωστοποίηση θα γίνει δημόσια μέσα από αυτόν το χώρο όταν θα υπάρξουν οι κατάλληλες νομικές προϋποθέσεις.
    Να τελειώσω λεγωντας οτι το θέμα έχει πάρει διαστάσεις που ούτε εγω το περίμενα, καθώς δημοσιογράφοι απο μεγάλα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ έδειξαν να ενδιαφέρον και ο εξελίξεις τρέχουν

    Αντώνης Τσιπρόπουλος
    http://www.blogme.gr/blog/post/index/21/BLOGME


  16. […] Τσέλιγκας | Θαλασσομπερδεμένη | raresteak | cyrusgeo | zouri | Ιούδας | diablog […]

  17. Rodia Says:

    Ο Ονειρος (Αστέρης Μασούρας) έχει μια καλή πρόταση (στα σχόλια) εδώ:

    http://oneiros.gr/blog/2006/10/26/blogmelegalaction

    🙂

    ..και.. αν βρισκόμουν στη θέση του σατιριστή φιλοξενούμενου από το blogme.gr (το οποίο δυστυχώς ήταν «gr» και για τούτο συνελήφθη) δημιουργού ιστολόγου.. ΔΕΝ θα ήθελα με κανένα τρόπο να παρουσιαστώ. Στο κάτω κάτω γι αυτό το ΔΙΚΑΙΩΜΑ δεν διακρίνεται το διαδίκτυο; Για το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ.. Μια μοναδική περίπτωση ΙΣΟΤΗΤΑΣ των πολιτων ΟΛΟΥ του κοσμου.. και να την απεμπολούμε έτσι αβασάνιστα..???..

    ..παρεκτός και κλείσουμε στη ψειρού όλους τους σατιρικούς, αναντάν παπαντάν, από Αριστοφάνους και εντεύθεν.. μέχρι του τηλεοπτικού σατιριστού όστις σατιρίζει τον εν λόγω μηνυτήν, ο οποίος δεν διστάζει να παρίσταται εις την σχετικήν εκπομπήν..

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΑΚΟΜΗ..? ..λέω.. μήπως…..

    σορυ για το διπλοσέντονο, ε 🙂


  18. […] JimHellas – Αμπελοφιλοσοφίες – e-saloni – Mirandolina – Γρηγόρης – Penguin Witch – Gypsy – Bird on a Wire – Arxedia Media – magicasland – Country Boy & Girl plus friends – Πετεφρής – Άβατον – S.Frang – Shraosa Rakasha – VRYPAN – Padrazzo – Στράτος Φουντούλης – Αθήναιος – Γιουτζίν – Site Seein’ – m13 – Bizwriter – Συκοφάντης Μπαστούνι – Nylon – Τσέλιγκας – Θαλασσομπερδεμένη – RareSteak – Gravity & Wind – Zouri – Ιούδας – Diablog – Ιστολόγιο – ΑΝεμος – Χοιροβοσκός – :::open::: – The vermilion blog – X-Ψιλικατζού – Allou Fan Marx – Αρκούδος – Ανώνυμοι Μελαγχολικοί – Lida’s Weblog – Σπιτάκι – MacManus – Sobreviviedo – funEL -Fuctional Artificial – Σκέψεις – lalalala – Για την Ελλάδα ρε γαμώτο! – Μπαμπάκης – Capillus Vulvae – Θέσεις κι Αντιθέσεις – Ημεροδρόμιο – Black Prince – Dilated Thoughts – Ιστοριολόγιο – ΠΡΕΖΑ TV – Μαύρος Γάτος – Ακίνδυνος (δείτε το!!!) – Chadez a l’ ane – Ροδιά 1 – Ροδιά 2 – GoldieC – Νυστέρι – MindBlog – Anarrima – Versutia – Ιφιμέδεια – Ροδιά 3 – Serenity – Στον Πύργο – Ελληνίδα – Γιώργος Μίχος – Swimming Around – Fairy Smoke – Ροΐδης – Raffinata – Φυσικά καλλυντικά – We are not allone – Art Attack – Μαργαριταρένια – Μάνος Αντώναρος – Your Crazy Diamonds – Sukumus Fabulus Est – M. Hulot – La Cruz Del Sur – Calle Drama – Ανησυχίες & Καταθέσεις – Cyber Στάνη – Don’t Kiss the Frog – Phivos – panokato – Le Nonce – Daily Madness – Enlingenment – Ενήλικας Λυγμός – vita moberna – Oίστρος – Finland@Home – Minimalist – Digital Era – Antonisblog X – Alzap – Αστέρης Μασούρας – Ατάλαντος Κούνελος – Old Boy – Διαταραχές – Για Σκέψου – Logic & Chaos – Kyrallina – Λουκρητία – Dream and the City –  Vita Mi Barouak – skepsienosanthropou – άωρον – ας φορέσουμε κάτι πιο ανάλαφρο – Γρηγόρης – […]


  19. Άλλο ένα εξαιρετικό κείμενο.

    Συμφωνώ απόλυτα με την προσέγγισή σας Raresteak. Εξίσου σημαντικό είναι να μη γίνει αποδιοπομπαίος τράγος ο ιστολόγος. Και δεδομένη είναι η συμπαράσταση στον κ. Τσιπρόπουλο.


  20. […] Το πιο δυσάρεστο αυτής της νοσηρής ιστορίας είναι πως δεν είναι καθόλου δύσκολο να πιστέψουμε ότι πράγματι συνέβη. Προσπάθησα και χθες να πω ότι είμαστε έτοιμοι, δηλαδή κατάλληλα προετοιμασμένοι, για την καταστολή. Δεν μας εκπλήσσει. Οι μικρές καθημερινές δόσεις καταπάτησης και υποδούλωσης που μας παρέχονται λειτουργούν περίπου ως εμβόλιο: όταν η νόσος επιτεθεί με όλο της το οπλοστάσιο θα είμαστε έτοιμοι από καιρό. Η διαφορά είναι πως δεν θα είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε, δεν θα έχουμε αναπτύξει αντισώματα απέναντί της, αντιθέτως θα έχουμε αναπτύξει τους υποδοχείς της και τις συνθήκες που θα διασφαλίσουν τη μακροβιότητά της εις βάρος μας. Το συγκεκριμένο εμβόλιο έχει σκοπό να μας διαποτίσει με τη νόσο αργά και σταθερά, ώστε η τελική επιβολή της να μην προξενήσει κανέναν τρόμο στο ήδη σαπισμένο σύστημα. […]


  21. […] JimHellas – e-roosters – Αμπελοφιλοσοφίες – e-saloni – Mirandolina – Γρηγόρης – Penguin Witch – Gypsy – Bird on a Wire – Arxedia Media – magicasland – Country Boy & Girl plus friends – Πετεφρής – Άβατον – S.Frang – Shraosa Rakasha – VRYPAN – Padrazzo – Στράτος Φουντούλης – Αθήναιος – Γιουτζίν – Site Seein’ – m13 – Bizwriter – Συκοφάντης Μπαστούνι – Nylon – Τσέλιγκας – Θαλασσομπερδεμένη – RareSteak – Gravity & Wind – Zouri – Ιούδας – Diablog – Ιστολόγιο – ΑΝεμος – Χοιροβοσκός – :::open::: – The vermilion blog – X-Ψιλικατζού – Allou Fan Marx – Αρκούδος – Ανώνυμοι Μελαγχολικοί – Lida’s Weblog – Σπιτάκι – MacManus – Sobreviviedo – funEL -Fuctional Artificial – Σκέψεις – lalalala – Για την Ελλάδα ρε γαμώτο! – Μπαμπάκης – Capillus Vulvae – Θέσεις κι Αντιθέσεις – Ημεροδρόμιο – Black Prince – Dilated Thoughts – Ιστοριολόγιο – ΠΡΕΖΑ TV – Μαύρος Γάτος – Ακίνδυνος (δείτε το!!!) – Chadez a l’ ane – Ροδιά 1 – Ροδιά 2 – GoldieC – Νυστέρι – MindBlog – Anarrima – Versutia – Ιφιμέδεια – Ροδιά 3 – Serenity – Στον Πύργο – Ελληνίδα – Γιώργος Μίχος – Swimming Around – Fairy Smoke – Ροΐδης – Raffinata – Φυσικά καλλυντικά – We are not allone – Art Attack – Μαργαριταρένια – Μάνος Αντώναρος – Your Crazy Diamonds – Sukumus Fabulus Est – M. Hulot – La Cruz Del Sur – Calle Drama – Ανησυχίες & Καταθέσεις – Cyber Στάνη – Don’t Kiss the Frog – Phivos – panokato – Le Nonce – Daily Madness – Enlingenment – Ενήλικας Λυγμός – vita moberna – Oίστρος – Finland@Home – Minimalist – Digital Era – Antonisblog X – Alzap – Αστέρης Μασούρας – Ατάλαντος Κούνελος – Old Boy – Διαταραχές – Για Σκέψου – Logic & Chaos – Kyrallina – Λουκρητία – Dream and the City – Vita Mi Barouak – skepsienosanthropou – άωρον – ας φορέσουμε κάτι πιο ανάλαφρο – Γρηγόρης Explore posts in the same categories: Blogosphere, Ελευθερία του λόγου […]


  22. […] Παρακάτω είναι μερικά από τα blogs που δήλωσαν συμπαράσταση . Προσωρινή διακοπή λειτουργίας του blogme.gr » агит проп Συννελήφθη ο υπεύθυνος του blogme.gr!!! » Ο κόσμος έτσι όπως τον βλέπω εγώ Διακοπή λειτουργίας του blogme.gr λόγω μήνυσης! » Λαπούτα αρχισαν τα οργανα » COUNTRY BOY&GIRL PLUS FRIENDSΣΤA OΠΛA !!!!» Arxedia MEDIA Μήνυση κατά του blogme » e-rooster blog E, το μελετούσαμε, το μελετούσαμε, τελικά πλάκωσε η αστυνομία ΣΤ’ ΑΛΗΘΕΙΑ.» Αμπελοφιλοσοφίες Τι έγινε με το blogme? » e-saloni.Στο πλευρό του Αντώνη και του blogme.gr » Mirandolina Κάτω τα χέρια από τον σκληρό(δίσκο)! » ΠΕΤΕΦΡΗΣ Δηλώστε ΟΛΟΙ συμπαράσταση στο Blogme.gr » Γ ρ η γ ο ρ η ς Απίστευτη Αθλιότητα… » The Postnuclear IcehouseΦοβού τα Δημόσια Πρόσωπα » NYLON Διακοπή Λειτουργείας Του Βlogme.gr Λόγω Μήνυσης! » Madness is the gift that has been given to me blogme.gr – Αθλιότητα. Θέλω ονόματα! » vrypan|net|weblog Άγιε μου Ευφρόσυνε,» Αθήναιου Βορβορυγμοί η λογοκρισία είναι τύφλωση (blogme.gr) » stratos fountoulis Συμπαράσταση στο blogme.gr » sfrang2 ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ BLOGME » The Law of 4L Χειροπέδες» Sraosha – Rakasha Οι Μουτζαχεντίν του διαδικτύου » e-saloni. Εκαναν μήνυση στο Blogme. Μπέρδεψαν τα μπλογκς με τα μπλόκα » padrazo Ελλάς το μεγαλείο σου! » Bizwriter Ξεκινήσανε λοιπόν να μας φιμώνουν…εμμέσως πλήν σαφώς! » Welcome to Reality Κυβερνομπάτσοι» Site Seein’Το blogme.gr στο Αυτόφωρο » Γιουτζίν RSS Prisoners…» Ο κόσμος έτσι όπως τον βλέπω εγώ Ο ασθενής ή η ασθένεια (about blogme.gr) » raresteak Μήνυση κατά του blogme.gr » Cyber Στάνη Ελλαδιστάν» Θαλασσομπερδεμένη Blogme.gr » Σπιτάκι Blogme.gr» Lida’s WeblogΜήνυση κατά του Blogme.gr » Ανωνυμοι ΜελαγχολικοιJailMe.gr (αντί του ορθού BlogMe.gr): Τραγελαφική ιστορία, με πραγματικά θύματα.» arkoudos.com Κυβερνομπάτσοι » e-saloni. Ας μας δωσει καποιος το ονομα του “δημοσιου προσωπου” … » The|art|attack|weblog ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ » X-PSILIKATZOY Γεια σου Ελλάδα με τη δημοκρατία σου! » The vermilion blog Μήνυση κατά του Blogme.gr » :::: open ::::Δημόσια πρόσωπα ή πρόσωπα του αφρού » ΧΟΙΡΟΒΟΣΚΟΣΜήνυση κατά του Blogme.gr » ANemos Blogme.gr: Νάτες και οι μπλογκομηνύσεις » ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ Μια περίεργη υπόθεση : blogging στο αυτόφωρο ! » Diablog Ποια είναι η πατρίδα της δημοκρατίας είπαμε; » ΙΟΥΔΑΣ Προτείνω: » http://www.zouri.gr ήνυση κατά του blogme.gr » e-saloni.Μηνύω, άρα υπάρχω » Gravity and the Wind Αυτή η χώρα είναι επικίνδυνη! » Για την Ελλάδα, ρε γαμώτο!Το επόμενο πάρτυ » “Μπαμπάκης” – όπως ακριβώς με φωνάζει ο γιός μου Πρώτοι, πρώτοι! » Sobreviviendo Ο,τι να ‘ναι…. » lalalala Αποκαλύπτω το «δημόσιο πρόσωπο» που έκανε μήνυση στο blogme » e-saloni. Που θα φτάσουμε συγχωριανοί ; » ΣΚΕΨΕΙΣ Οι Μουτζαχεντίν του διαδικτύου ( άρχισαν οι Συλλήψεις )» Εξομολογησεις Κανιβαλων.. Ελευθερια στο νετ; Μια αλλη αποψη » Α Woman in this city © Good night and good luck – Ελευθερια λογου και τυπου» e-rooster blog Μήνυση κατά του διαχειριστή του Blogme.gr » Dilated Thoughts ειναι γελοιο» the black prince Θα μιλήσεις με τον δικηγόρο μου… » Ημεροδρόμιο Σύλληψη ή τιμωρία; » ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ » The Law of 4LΛογοκρισία και Μηνύσεις στην φασιστική Ελλάδα (εκδόσεις «Σας Γαμώ Το Σπίτι»» Capillus Vulvae Navem Trahit ΔΕΝ ενοχλεί ένα Blog μοναχό, οι ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ Blogs ΕΝΟΧΛΟΥΝ » taparaponasas stoNATOΠΟΙΟ είναι το ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ που θίχτηκε..??? » taparaponasas stoNATO “Λευτερια στον Α. Τσιπροπουλο” » Chantez à l’âne, il vous fera des pêts Μήνυση κατά του blogme.gr » MindBlog Στην στρούγκα για ένα RSS (Αποκλειστικά μόνο για εσάς στην Ελλάδα)» ιστοριολόγιοΑκίνδυνη Λογοκρισία » Ζειν Ακινδύνως ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ Ο BLOGGER ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ;;; » >——– Μαύρος Γάτος ——–< Ταξίδι Χωρίς Επιστροφή ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟ BLOGME.GR » ΠΡΕΖΑ TV Η ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΝΑΕΙ ! » taparaponasas stoNATO Περί μηνύσεως ο λόγος » Ιφιμέδεια αποκλειστικό: ποιοι έδωσαν τις διαταγές για τις χειροπέδες στο Blogme.Gr» ο Ροΐδης και οι εμμονές του… Στο Αμπου Γκράιμπ και γρήγορα καταραμένοι μπλόγκερς » ths_ellinidas υπάρχει θέμα.. » φυσικά καλλυντικά, αλχημείες & ελιξίρια Grecia, pais fascista » Γιώργος Μίχος Χωρίς λόγια» Swimming Around Ενδείξεις φασιστοποίησης » SerenityΑναρωτιέμαι» Στον πύργοΜήνυση κατά του Blogme.gr !!!!!!!!!!!!!!!!! » Anarrima Feed me more stupidity » Versutia Και αυτά […]


  23. […] Aθλιότητα. Θέλω ονόματα Nylon – Φοβού τα δημόσια πρόσωπα Raresteak- Ο ασθενή ή η ασθένεια; Πετεφρής – Κάτω τα χέρια από τον σκληρό (δίσκο) Αστέρης […]


  24. […] Είπα κι εγώ να κάνω ένα ταξιδάκι και έγινε χαμός. Από το Κυότο της Ιαπωνίας που βρίσκομαι και μόλις έλαβα τη σχετική πληροφόρηση, νιώθω την υποχρέωση να δηλώσω πως συμπαρίσταμαι ολόψυχα στην ΗΛΙΘΙΑ αντιμετώπιση (στολισμένη με μπόλικη νομική επιστήμη βεβαίως, βεβαίως) του διαχειριστή του ιστοτόπου blogme.gr από κάποιον ολότελα εμπαθή και οπωσδήποτε άσχετο περί την έννοια της δημοκρατίας ‘ενοχλημένο’ πολίτη. Μιάς και συμφωνώ απόλυτα με το κείμενο στο ιστολόγιο ‘Λαπούτα’ το οποίο επιδεικνύει για άλλη μιά φορά ορθά αντανακλαστικά και ευθυκρισία, δεν θα πω τίποτε περισσότερο από το να σας παραπέμψω σ’αυτό. Μπορείτε επίσης να βρείτε ανάλογα κείμενα σε πολλά blogs:http://www.agitprop.gr/article/111/blogmehttp://e-roosters.blogspot.com/2006/10/blogme.htmlhttp://locandiera.blogspot.com/2006/10/blogmegr.htmlhttps://raresteak.wordpress.com/2006/10/26/blogme/http://afmarx.blogspot.com/2006/10/delivery-boy.htmlhttp://old-boy.blogspot.com/2006/10/blog-post_116187810249534670.htmlhttp://histologion-gr.blogspot.com/2006/10/blogmegr.htmlhttp://theseis.blogspot.com/2006/10/bloggers.html […]


  25. […] | Θαλασσομπερδεμένη | raresteak | cyrusgeo | zouri | Ιούδας | […]


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.