Ντισιλούζιονμεντ

6 Μαρτίου, 2010

Είναι το τέλος των ψευδαισθήσεων.

Τώρα ο πήχης βρίσκεται σε δυσθεώρητα ύψη.

Η Τζούλια άγγιξε το Πραγματικό και άφησε τις υπόλοιπες πουτάνες να βαυκαλίζονται στο Συμβολικό.

Η Τζούλια είναι πια η ντελεζιανή σχιζοφρένεια του καπιταλισμού. Η λακανική πουτάνα.

The Julia statistics=The Greek statistics

Το ντεκουπαρισμένο, καλοφωτισμένο, καλογυρισμένο βίντεο προσπαθεί να μας το περάσει ως παρισχιλτονικό lo-fi, με τον τρόπο και την πειθώ που μεταμόρφωναν την εθνική ταινία τους οι γκολντμανσαξικοί Αλογοσκούφηδες και σια.

Οι νοικοκυραίοι λάκισαν.

Έφαγαν το σκατό στη μούρη: για να γίνουν τα παιδιά σας περήφανα μέλη αυτής της καπιταλιστικής λαμπρής κοινωνίας πρέπει να γίνουν πουτάνες. Φτηνοπούτανες όμως, γιατί οι καλές θέσεις είναι ήδη πιασμένες.

Είναι η αλήθεια που ήξεραν και αρνούνταν.

Την ίδια μέρα το εκκρεμές έπιανε στο άλλο άκρο.

Τέρμα οι σοσιαλιστικές ψευδαισθήσεις. Τα μέτρα κατά των φτωχών και υπέρ της νεοφιλελεύθερης αναμόρφωσης της 3ης Μαρτίου είναι το σύμπτωμα της σχιζοφρένειας του καπιταλισμού στο πολιτικό Πραγματικό.

Η πολιτική γίνεται κομιστής της κρυμμένης αλήθειας της: τέρμα ο κυρίαρχος λαός, απλά σου αποκαλύπτω πως τόσο καιρό συναινούσες στην μετάλλαξη της ζωής σου σε προϊόν της εταιρείας που ονομάζεται ΕΕ.

Το καβλί του ΧΧΧ ψεκάζει την εθνική πουτάνα.

Το μαρκούτσι του ΧΧΧ ψεκάζει τον εθνικό ήρωα.

Στη μάπα.

Το νόημα;

ΤΗΕ WHORES HUSTLE AND THE HUSTLERS WHORE

Η μεταμοντέρνα απρέπεια που μας κάνει όλους να αισθανόμαστε άσχημα είναι η προδοσία των ανθρωπιστικών αρχών. Η Τζούλια και οι ΓΑΠ και σια είναι οι οικειοθελείς πουτάνες, στην πραγματικότητα όμως είναι οι νταβατζήδες μας. Οι νταβατζήδες της αξιοπρέπειάς μας. Προδότες της αξίας που έχουμε επενδύσει στο ανθρώπινο είδος. Μια νέα βιοηθική ξεκινά από εδώ. Οι ΓΑΠ και σια και η Τζούλια είναι τα πρώτα ελληνικά cyborgs, πέραν της παραδεδομένης και κοινωνικά συμβολαιοθετημένης ηθικής μας. Σε αυτό το νέο πεδίο ηθικής το να ψεκάζεις με χημικά στη μούρη έναν γηραιό ήρωα από το παλιό ανθρώπινο είδος, απλά θα αποκτά ένα ολοένα πιο απονευρωμένο περιεχόμενο, μέχρι που το νόημα μιας τέτοιας πράξης θα εκπέσει σε μια κενή περιεχομένου επιτελεστικότητα.

Και ποιο το νόημα;

Δεν είναι ούτε η πουτάνα, ούτε ο διεφθαρμένος πολιτικός, ούτε φυσικά ο εθνικός ήρωας παρά μια παρεκτροπή από την καθημερινότητα. Όλοι αυτοί είναι απλά ίχνη του παλιού κόσμου.

Είναι η μετάλλαξη των ειδών μέσα από αυτό που ονομάζαμε τον παλιό καλό καιρό πουστιά. Είναι οι λύκοι μεταμφιεσμένοι σε πρόβατα. Οι νταβάδες μεταμφιεσμένοι σε πουτάνες.

Η Τζούλια είναι ο προαγωγός μας

Οι ΓΑΠ και σια είναι οι προαγωγοί μας

Ο Χρυσοχοϊδης και τα όργανα του είναι (καταφανώς) οι προαγωγοί του Γλέζου

ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΦΕΡΕΙΣ ΒΑΡΕΩΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ, ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΩΣ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΙΑΤΣΕΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΑΤΣΕΣ ΞΕΠΗΔΑΕΙ Η ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ, ΤΟΛΜΗΡΗ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΙΑ.

Share

14 Σχόλια “Ντισιλούζιονμεντ”

  1. raresteak Says:

    για τους εύθικτους και όψιμους αναγνώστες του ιστολογίου μου: μη μπείτε στο κόπο να αναφέρετε το παρόν ιστολόγιο ως Mature (λόγω των φωτογραφιών), σας πρόφτασαν άλλοι πριν από καιρο 🙂

    για τους υπόλοιπους: απλά συγχωρέστε με αν τυχόν προσέβαλα την αισθητική σας σήμερα


  2. Είναι ένα ποστ γιά όλους μας. Τελεία.

  3. judas00 Says:

    Ο παραλληλισμός δεν είναι απλά πετυχημένος, είναι η αλήθεια κατάμουτρα….

  4. Rodia Says:

    Respect.
    Ετσι ακριβως.

  5. bastet Says:

    I know one thing: I love poetry. Therefore I love this post. A bit heavy though in its fotografic ‘load’, -but- our times are heavy (without anyone showing any sign of remorse, though..) so its quite appropriate and in the zeitgeist. I dont know who the hell Lacan is but he must have been a great poet or thinker, he’s everywhere online. -anna

  6. espοir Says:

    Οι νυκοκυραίοι που καμαρώνουν τις κορούλες τους, τώρα θα δουν ως πού πάει η πορεία που χαράξανε για τα παιδιά τους, με τις επιλογές και τις ευλογίες τους.

    «…πρέπει να γίνουν πουτάνες. Φτηνοπούτανες όμως, γιατί οι καλές θέσεις είναι ήδη πιασμένες.»

    Ακριβώς!

  7. raresteak Says:

    Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια

  8. LowProfile Says:

    Uber respect. Οι κόρες των νοικοκυρέωνε να γίνουνε φτηνοπούτανες για να τις ψεκάζουνε οι καγκουροstr8 και οι γιοι των νοικοκυρέωνε να γίνουνε αδερφές για να τις ψεκάζουνε τα φτηνοτσόλια. Ισορροπιστικός λακανισμός και καμάρι όλων των γονέωνε.

  9. Gilletina Says:

    Καυτό μολύβι στη μούρη των ερπετών.

  10. fieryfaerie Says:

    Ο παραλληλισμός είναι τρομακτικά πετυχημένος. Το κείμενο σου είναι το μόνο αληθινό που διάβασα και άκουσα μέσα στον πανικό των τελευταίων ημερών.

    Συμφωνώ και θέλω να συμφωνώ με την τελευταία σου φράση. Στο ίδιο ελπίζω.


  11. Μ’άρεσε πολύ η ελπίδα στο τέλος. κι ας είναι ψέμα. Δεν αντέχεται τόσηαλήθεια μαζεμένη..

    να είσαι καλά φίλε


  12. […] και τον φανταστικό raresteak) Posted by izoistosaloni Filed in νεύρα 5 Comments […]


  13. […] Απριλίου 29, 2010 Από τον Raresteak: 06/03/10 […]


Σχολιάστε