Εστίαση

Ιουλίου 10, 2011

Για να ανοίξεις εστιατόριο παλιά χρειαζόταν ένας μάστορας να σε μάθει και πολύ μερακι. Αργότερα ένα καλό πτυχίο στα επαγγέλματα εστίασης βοηθούσε. Τώρα χρειάζεται μόνο ένα MBA και ένα καλό δίκτυο αργόσχολων ευκατάστατων, μερικοί από τους οποίους θα είναι μπλεγμένοι στα ΜΜΕ. Και μετά αναρωτιέσαι γιατί τρως σκατά έξω. Πανάκριβα και critically-aclaimed-σαν-καλό-γούστο σκατά.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: