Με τα Μουνόσκυλα και με τα Παιδόπουλα, Παι-δό-που…λα! (aka ΦΘΣ ήτοι Φρικτές Θεωρίες Συνωμοσίας)

Νοέμβριος 29, 2009

Οι δύο βασικές μορφές σεξ που χωρίς δεύτερη συζήτηση πέφτουν στη κατηγορία του ποινικώς κολάσιμου είναι η κτηνοβασία και η παιδοφιλία. Η προηγούμενη διακυβέρνηση, παραδοσιακά ηθικοπλαστικά άνομη, μας άφησε υπόνοιες για την πρώτη. Τώρα, και πάλι μέσα από τον επίσημο αστικό τύπο, διατυπώνονται υπόνοιες και για τη δεύτερη. Είναι πραγματικά εντυπωσιακή η είδηση που δημοσιεύεται σήμερα στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία. Αντιγράφω:

«Γερό δόντι» διέθετε ο εικονολήπτης που αποσπάστηκε στις 3/4/08 από τη ΝΕΤ στο κανάλι της Βουλής, με απόφαση του τότε προέδρου Δ. Σιούφα:

Ο πατέρας του (που ήταν μέλος της σπείρας διακίνησης παιδικής πορνογραφίας και συνελήφθη) ήταν προσωπικός εικονολήπτης του πρώην πρωθυπουργού! Η άμεση άρση της απόσπασης στην οποία προχώρησε ο Φ. Πετσάλνικος δεν έχει, ωστόσο, εξασφαλίσει ακόμη ηρεμία στη Βουλή και κυρίως στους γονείς που αφήνουν τα παιδιά τους στον παιδικό σταθμό, δεδομένου ότι ο εικονολήπτης είχε για καιρό πρόσβαση στο χώρο και κινηματογραφούσε για διάφορες εκδηλώσεις.

Οι έρευνες, πάντως, συνεχίζονται, με στόχο να εξακριβωθεί αν αξιοποιήθηκαν οι εγκαταστάσεις της εθνικής αντιπροσωπείας για αναπαραγωγή υλικού.

ΝΤ. ΝΤ.

Τι δεν κατάλαβες Μαρκήσιε;

Ήταν σε κάποια φανταστική χώρα, μια χώρα όπου οι άνθρωποι πέφταν απ’ τα μπαλκόνια, ένας πρωθυπουργός που είχε στενό συνεργάτη και φίλο έναν παιδεραστή, που μαζί με τον γιό του -ως αργόμισθος δημόσιος υπάλληλος ο τελευταίος- γύριζαν και εμπορεύονταν τσόντες με παιδιά πιθανότατα μέσα στον ίδιο το ναό της δημοκρατίας (sic) και με πρωταγωνιστές (ξανα-sic) παιδιά των λειτουργών της.

Καύλωσες Μαρκήσιε;

4 Σχόλια “Με τα Μουνόσκυλα και με τα Παιδόπουλα, Παι-δό-που…λα! (aka ΦΘΣ ήτοι Φρικτές Θεωρίες Συνωμοσίας)”

  1. raresteak Says:

    …δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι;

  2. Gilletina Says:

    Une vraie pedale, c’etait ca..

  3. ioudas Says:

    Το Ποντίκι πάντως δείχνει «Λάθος 404 δεν βρέθηκε η σελίδα» στο λινκ του άρθρου που παραπέμπεις από την προηγούμενη δημοσίευση σου. Αυτό συνοψίζει την κατάσταση. Περί του περιβάλλοντος του προηγούμενου πρωθυπουργού ουδέν σχόλιο. Καλώς έπεσε, αλλά από ότι φαίνεται δεν τσακίστηκε. Ως χώρα διαθέτουμε απαλό πάτωμα, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Ίσως φταίει και εκείνο το «να είναι απαλό το χώμα που σε σκεπάζει» που λέμε ως λαός που μας τα χαλάει όλα.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: