ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ

Ιουλίου 12, 2007

sxanad.jpg

adexet.jpg

systhl.jpg

[ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΛΑΘΟΥΣ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΓΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΟΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΛΟΙΔΟΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΛΑΘΟΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΝΕΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ. ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΛΑΘΟΣ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΣΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΛΑΘΟΥΣ]

[ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ]

14 Σχόλια “ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ”


 1. Κοιτα ποσα μεμονομενα περιστατικα μαζευτικαν μεσα σε λιγες μερες…

 2. Rodia Says:

  μπα.. όλα σωστά είναι, ανάλογα από πού τα βλέπει κανείς…

 3. Rodia Says:

  Για να γράψεις όμως με κεφαλαία, φαντάζομαι πόσο πονάς

 4. raresteak Says:

  Rodia,

  Η γραφιστική είναι μια πολύ παλιά τεχνική. Αν και καλλιτέχνης δε βλέπω να είσαι καλά διαβασμένη. Δες ας πούμε τη συμπολίτισσά σου Barabara Kruger
  Η ερμηνεία του πόνου είναι αρκετά μονοδιάστατη. Μήπως προβάλλεις δικά σου συναισθήματα;
  Το να ασκείς εξουσία μέσω της συγκατάβασης είναι επίσης μια παλιά τεχνική. Μόνο που προαπαιτεί ένα κακοποιημένο υποκείμενο ή ένα κακοποιημένο αντικείμενο. Ποτέ δεν είναι αργά να το κοιτάξεις.
  (σίγουρα όχι από εκεί όπου το βλέπεις)

  Και αν τελικά είναι όλα σωστά, υπάρχει λόγος να συνεχίσεις να μιλάς;
  Καλά μυαλά και καλά ξεμπερδέματα…
  🙂

 5. Rodia Says:

  Μα.. δεν εκφράστηκα (για το σωστό) από τη δική μου (μας) πλευρά. Από τη πλευρά εκείνων που το βλέπουν έτσι -και το επιβάλλουν.
  (τα πιο καλά ανέκδοτα λέγονται σοβαρά)

  Οσο για τη λέξη «πόνος», νομίζω ότι τα κεφαλαία ορίζουν κραυγή. Φυσικά, μπορεί να σημαίνουν αγανάκτηση και οργή. Δεν είναι όμως και αυτά τα συναισθήματα πόνος ψυχής; Πόνος μεν, αλλά όχι με την έννοια της (ανούσιας) θλίψης.

  ..τα βρήκαμε τώρα;..
  :-))) + αγκαλίτσα
  (πρέπει να μάθω γραφιστική)

 6. Gilletina Says:

  16 εκτροχιασμοί και ατυχήματα.
  Το πιό σοσιαλιστικό μέσο δέ γουστάρει καθόλου
  τις νεοφιλελεύθερες πρακτικές. Μεγάλε Ken Loach
  Οπου εφαρμόστηκε η τσάτρα-πάτρα «ανάπτυξη» των
  Εργολάβων που νομίζουν ότι σινιέ και πανάκριβα (αλλά με μεγάλες μίζες) ελβετικά ωτομοτρίς μπορούν να τρέξουν σε μονή γραμμή με έργα, μέσα στην αστική ζώνη, με τεχνολογίες αποφυγής σύγκρουσης εποχής R.Trevithick, με κλειδιά αλλαγής τροχιάς ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ούτε token αποκλεισμού ούτε έστω προσωρινή φορητή σηματοδότηση έργων-κατέληξε σε τραγωδίες.

  Ναι αλλά φέρνουν ανάπτυξη και δουλειές θα απαντήσουν ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ τα γνωστά ερπετά που απώλεσαν τον εγκέφαλο των θηλαστικών και ΤΗΝ ΤΑΥΤΙΣΗ
  που σε ξεχωρίζει από τα ζώα
  .
  Σήμερα είδα το SICKO
  Σήμερα δεν υπάρχει Αμερική και Ρηγκανισμός. ΨΟΦΗΣΑΝ.

 7. raresteak Says:

  Φέρνουν όντως ‘δουλειές’. Με 56 τραυματίες έπηξαν στη δουλειά σήμερα τα νοσοκομεία…

  Ας είχαν τις γνώσεις σου επί του θέματος βρε Gilletina μου όλοι οι μαλακοπίτουρες που βγαίνουν και μιλούν! Το σημερινό ατύχημα ήταν πραγματικά προβολή λάθους.

  Ο Loach όντως τα έχει πει πολύ καλά σε αυτή την ταινία. Όσο για το καταπληκτικό SICKO (ναι, είναι η καλύτερη ταινία του Moore, τόσο καλή που ήδη εξαπολύεται τεράστια επίθεση από τα mainstream αμερικανικά μέσα), επιφυλάσσομαι για μελλοντική εκτενέστερη αναφορά.

  Φιλούμπες

 8. Gilletina Says:

  Μην ξεχνάμε και την κοπελίτσα που την πάτησε ο πrο-αst-eiα-κόs όταν, τί πιό φυσικό, κατέβηκε απο την νέα στάση του μετρό και προσπάθησε να περάσει απένατι απο μία κατεστραμμένη με βουνά απο χαλίκια διάβαση.(Ηταν που ήταν ένα χάλι)
  Αλλη εταιρεία η μία άλλη η άλλη σου λένε, πέρα απο την μούρη τους, την τσέπη τους και το απέναντι πεζοδρόμιο δε βλεπουν…
  ΑΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ των διαφορετικών και όχι ενοποιημένων σταθμών ΡΟΥΦ – ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ.
  Αν θυμαμαι καλά η εργατική κυβέρνηση στην Αγγλία εφτιαξε υπόγεια διάβαση 800 μέτρων μεταξύ Euston και St Pancras, εδώ ένα φανάρι ένα καθρέπτη πέντε-έξι τσιμεντόπλακες και λίγη διαγράμμιση δεν μπορέσαν να βάλουν.


 9. Και μετά το θάνατο της κοπέλας μην ξεχνάμε και την επίθεση των παρακρατικών στους κατοίκους που διαμαρτύρονταν με παραλίγο νεκρό έναν απίστευτο άνθρωπο.

  Πάντως, δεν είναι όλα λάθος. Τα πιο πολλά που συμβαίνουν στις ζωές μας είναι «σωστά» αλλά με κάποιο τρόπο τα σωστά παραμένουν στο περιθώριο.

  inlovewithlife λοιπόν και τα λάθος θα γίνουνε σωστά.

 10. raresteak Says:

  Μόνο η αισιοδοξία μένει αγαπητέ/ή μου.

  Πολύ χρήσιμη η προσθήκη για…τους Κοτζαμάνηδες. Για να θυμόμαστε για ποιά χώρα, ποιό κράτος και ποιά κυβέρνηση μιλάμε (δείτε εδώ και εδώ)

 11. akamas Says:

  Όλα σωστά είναι, το λάθος είναι η κυβέρνηση.


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: