Σέξι Αλέξης 2

29 Σεπτεμβρίου, 2006

Κάθε saga έχει και sequel. Από αυτόν τον κανόνα δε θα μπορούσε να ξεφύγει και ο Αλέξης Tsiprasteak (courtesy of Greek Gay Lolita). Αυτό το παιδί γίνεται όλο και πιο σέξι. Στη καινούργια αφίσα το μειδίαμα αποκτά μια υποψία ξεκαρδίσματος και ενδύεται ένα φανελάκι που θα μπορούσε να είναι για την ελληνική πολιτική σκηνή ό,τι ήταν ο WildBrandoOne για τις ονειρώξεις του Hollywood. Η ωχρότητα των συνελεύσεων έχει υποχωρήσει χάριν ενός μετριοπαθούς μαυρίσματος, μάλλον προς ικανοποίηση των ασορτί θέσεων των δήθεν συντρόφων που αλληθωρίζουν προς Χαριλάου Τρικούπη. Η αισθητική, σαφώς πιο παιγνιώδης αλλά ακόμα ταλανιζόμενη από τις ασθένειες που έχουμε ήδη διαγνώσει. Και όλα μπλέκονται γλυκά. Το ηδύ της νεότητας με το οξύ της πολιτικής. Ο φρέσκος αέρας ενός φερέλπιδα με την μπόχα μιας ταπεινωμένης κοινωνίας του θεάματος.

tsipras.jpg

6 Σχόλια “Σέξι Αλέξης 2”


 1. Μια μίξη φοτοσοπιάς, τσαχπινιάς του Παρα Πέντε κι ενός παιδιού του λαού που το παίζει και καλά διανοούμενος της ανθρωπιάς.

 2. roidis Says:

  το «οξύ της πολιτικής»;

  εγώ χρησιμοποιώ κόκα-κόλα για να καθαρίσω τις μπαταρίες του αυτοκινήτου.

  λες να χρησιμοποιήσω αυτό το «οξύ» που λες;

  🙂

 3. raresteak Says:

  @ JAGO

  Νομίζω πως το πιο ενδιαφέρον πράγμα που έχει απομείνει από τις εκλογές είναι αυτά τα ευφυολογήματά μας 🙂

  @ Roidis

  Βιτριόλι στα μούτρα τους αγαπητέ.
  Τί ειναι πάλι τούτο με το αμερικανόζουμο;
  Να τους το προτείνεις, μπας και καλύψουν οι φουκαράδες το κάζο που τους έκανε η pepsi


 4. ρε συ δεν τον σώζει το μαυρισματάκι. μια υποψία προς το χάνκια αλλά ως εκεί. γενικά, είχαν αυτό το πρόβλημα τα νεολαιά του συνασπισμού. τους έλειπε ένα σαφές σεξοστίγμα.

  δεν είχαν ούτε την αγριάδα των δικών μας παιδιών του εξωκοινοβουλίου, ούτε και το [ελκυστικό κατα εποχές] lush-of-a-guy πολλών δαπιτών.

 5. raresteak Says:

  @ αμβρόσιος
  Ακριβής η παρατήρηση για την sexiness του φάσματος εξωκοινοβούλιο-ΔΑΠ. 🙂
  Βέβαια οι βακέτες της Αθήνας αμφιβάλλω αν θα συγκινηθούν από την ‘έντιμη’ (sic & :-Ρ) σεξουαλικότητα του Αλέξη. Κάτι σε Γιακουμάτο τις καλύπτει περισσότερο.

 6. Gilletina Says:

  krima pou psifizw b athinwn, tha toy zhtaga kana poniro rousfetaki…:-)))))


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: